Partner Print Szoftver Stúdió Kkt.

Partner-Print Szoftver Stúdió Kkt

1145. Budapest Szugló u 59.
Tel: 06 20 3988893
E-Mail: ppsoft@ppsoft.hu
 
  •   Cégtörténet •  Filozófiánk •  Szolgáltatásaink •  Megoldásszállítás   

Cégtörténet


A PARTNER-PRINT Szoftverstúdió Közkereseti Társaság átalakulással jött létre a Partner-Print Szoftverkészítő és Adatfeldolgozó Gazdasági Munkaközösségből.

Cégünk 1988-tól végez szoftverkészítést főtevékenységként, továbbá szoftver és hardver szaktanácsadást, egyéb számítástechnikai és ügyvitel technikai tanácsadást.

A cégalapításkor már kész - DOS alapú, Clipper nyelven írt - Főkönyvi és Pénzügyi Rendszer képezte a cég fő termékét. A rendszer fejlődése töretlen, mai napig - folyamatosan korszerűsödve és bővülve - őrzi vezető helyét termékpalettánkon.

Vezető programozónk 1988 óta készíti programjait, felügyeli és koordinálja az alvállalkozók munkáját.
Az eltelt idő alatt folyamatos munkával, újabb modulok készültek, elkészült az Eszköznyilvántartás, a jövedelmek számfejtését és nyilvántartását végző Bér modul. Ezt követően az ügyviteli folyamatot kiegészítő Számlázás tetözte be a folyamatot. 1991 - re komplett rendszert tudtunk kínálni a pénzügyi számviteli területen. Természetesen mindig nagy hangsúlyt helyeztünk arra, hogy ügyfeleinknél az ügymenet lehető legnagyobb részét lefedjük, ezért igény estén ügyviteli rendszerünket egyedi programokkal is kiegészítettük. Mint például a lakásszövetkezetek részére készített Befizetés nyilvántartó program, amivel a lakók közös költségeinek alakulását lehetett nyomon követni.

1991 - ben megjelent a FoxPro For DOS programnyelv 2.0 verziója, és cégünk a jövőben használandó nyelvvé választotta.

1992 - ben új termékként egy integrált, a készletkezelést, számlázást és gyártást egyaránt támogató Áruforgalmi és Számlázási rendszert készítettünk, már Az új FoxPro for DOS 2.0 fejlesztői környezetben.

1992 - ben pályázaton elnyertük A MTA-MMSZ Műszernyilvántartási rendszerének korszerűsítését. A szoftvert FoxPro For DOS 2.5 nyelven írtuk meg.

1995 - től beszüntettük a Clipper használatot és kizárólag az SQL nyelvi megvalósítást is támogató FoxPro nyelvet használtuk a programjainkhoz.

Dolgozóink nemcsak programozás technikai továbbképzéseken, hanem számviteli ügyviteli ismeretek oktató tanfolyamokon is részt vettek. Ennek birtokában 1995 - től komplett megoldásszállítói tevékenyégre is vállalkozunk. Ennek keretében speciálisan vállaljuk reorganizáció alatt álló vállalkozások ügyvitelének támogatását, ahol a folyamatosan változó szervezeti feladatok miatt még nem tudnak végleges döntést hozni, a bevezetendő szoftverrendszert illetően. Ekkor egy adott időszakra bérbe adjuk, mind a szoftvereinket, mind a programozási kapacitásunkat és vállaljuk a teljes adatmigrációt a végleges rendszerbe. Két említésre méltó ügyfél, akiknél ilyen tevékenységet végeztünk: Pesterzsébeti Papírgyár 1995-töl és a Magyar Televízió Rt. 1997 - től.

1996-1998 között a XIV kerületi ill. IV kerületi Polgármesteri hivatalnak fejlesztettünk a népesség nyilvántartási - anyakönyvi rendszerhez modulokat.

2000 - ben tértünk át Windows alapú rendszerekre. Fejlesztői nyelvként a Microsoft Visual FoxPro legfrissebb verzióját használjuk. Meglévő ügyfeleink erényeink között említik szoftvereink elfogadható árát, a programok felhasználóbarát, könnyű kezelhetőségét és a vásárlás utáni szolgáltatások színvonalát. Üzleti kapcsolatainkban a hosszú távú, kölcsönösen előnyös együttműködésre helyezzük a hangsúlyt.


Több alkalommal vettünk rész külföldi fejlesztésekben is.

Ausztriában egy export-import cég CRM rendszerének fejlesztésében dolgoztunk 2 éven át.

Büszkék vagyunk az UNIDO által megrendelt munkáinkra:

  1. project Pakisztán, NEESIR rendszer fejlesztése és helyszíni installálása, betanítása
  2. project Malawi, MEESIR rendszer fejlesztése és helyszíni installálása, betanítása
  3. project Nigéria, NIR rendszer fejlesztése és helyszíni installálása, betanítása
  4. project Mozambik, MOZIR rendszer fejlesztése 2006-2007 ben

Filozófiánk


Fejlesztési alapgondolatunk, hogy könnyen kezelhető és szakmailag kifogástalan programokat készítsünk, melyek hibamentes működéssel biztosítják a zavartalan munkát. A szoftverek mindegyike támogatja a hálózati (intranet vagy extranet) felhasználást. Alapjellemzőjük a barátságos felhasználói felület, valamint a rugalmas kialakítás, a paraméterezhetőség, mely lehetővé teszi, hogy bármilyen adókulcs-, jogszabályi-, vagy egyéb változás esetén a munka megszakítás nélkül folytatódjon. Minden szoftverünk teljes mértékben megfelel a vonatkozó jogszabályoknak. A programok használatát felhasználói kézikönyv segíti. A szoftverek üzemeltetéséhez nem szükséges költséges technikai-műszaki háttér, csupán annyi az elvárás, hogy a Windows (bármilyen verziója) gond nélkül fusson a számítógépen. Programjaink tervezésénél az ügyféllel együttműködve dolgozunk, mindig szem előtt tartva az észszerűséget. Integrált rendszereket készítünk, programjaink között oda-vissza kapcsolat van. Ezzel elértük, hogy felhasználóink csak egyszer veszik kézbe az alapbizonylatokat adatrögzítés céljából, a többit már a számítógép elvégzi. Ahol csak tud, programunk segít a napi munkában, gyors információkkal szolgál a döntéshozatalokhoz. Jelentősen leegyszerűsödik felhasználóinknál az ügyviteli munka. Ugyanazt a feladatot sokkal kisebb adminisztrációs létszámmal el tudják végezni. Cégünk meg kívánja őrizni méretét, hiszen számos példa bizonyítja, hogy a kisebb cégek gazdaságosságuk és rugalmasságuk révén képesek felvenni a versenyt a nagyobbakkal.


Szolgáltatásaink


Folyamatosan igénybe vehető telefonos és internetes ügyfélszolgálattal biztosítjuk a zavartalan, folyamatos munkát. A jogszabályok változását szoftvereinkbe azonnal beépítjük. A legfrissebb programverziókat ügyfeleink honlapunkról letölthetik, így mindig a legkorszerűbb programmal dolgozhatnak. Felhasználóinkat minden esetben betanítjuk a programok kezelésére. A szoftverek működéséhez szükséges technikai háttér (számítógép-konfigurációk, hálózatok kivitelezése) kiépítésére kérésre szintén közreműködünk. Igény esetén a helyszínen hárítjuk el a problémát.


Megoldásszállítás


Informatikai szolgáltatásaink sokrétűek, outsourcing, szoftverfejlesztés és egyéb informatikai szolgáltatásokat ölel fel. Számos kis- és középvállalkozással (KKV) állunk kapcsolatban ezeken a területeken, de ügyfeleink között nagyobb cégek is megtalálhatók. Ügyfeleink igényei kapcsán, alapos piackutatást követően indítottuk el új üzletágunkat: az ügyviteli alkalmazás-szolgáltatást (ASP). Saját és külsős, megbízással dolgozó állandó munkatárs áll rendelkezésünkre a fejlesztésekhez. Nemcsak informatikusok, de gazdasági végzettségű, ügyvitelszervezésben jártas szakemberek, könyvvizsgálók is részt vesznek a munkában.

 
Copyright © 2007, Partner-Print Szoftver Studio Kkt. Minden jog fenntartva.
Valid XHTML 1.0 Strict    Valid CSS!