Partner Print Szoftver Stúdió Kkt.

Partner-Print Szoftver Stúdió Kkt

1145. Budapest Szugló u 59.
Tel: 06 20 3988893
E-Mail: ppsoft@ppsoft.hu
 
    •  Főkönyv •  Eszköz •  Bér •  Számla •  Áruforgalom   

Szoftverek

A programjainkat több éves fejlesztőmunkával készítettük, tesztelését programozók, könyvvizsgálók, könyvelők és a felhasználók folyamatosan közösen végezték és végzik jelenleg is. Erre az élet adta igények kényszerítik a fejlesztőket és a felhasználókat, hiszen a változó jogszabályi környezet kívánalmainak csak folyamatos fejlesztéssel, szoftverkövetéssel lehet eleget tenni. A programok fejlesztésénél az alábbi hármas követelmény vezérelt bennünket:

- A program teljes körűen feleljen meg az érvényes jogszabályoknak, az abban előírt legyűjtések, listák, kimutatások előállítására képes legyen.

- Ezen túlmenően szolgáltasson olyan nem kötelezően előírt gazdasági-vezetési információkat, amelyek „elvárhatóak” egy ilyen minőségű programterméktől, és ez lehetőleg ne járjon plusz adatrögzítéssel, azaz a rendszerbe egyébként is bekerülő alapinformációkból gyűjtse ki.

- Egyszerűen kezelhető legyen, a menüpontok, kiválasztások, feldolgozások az általánosan elfogadott ügyvitel-szervezési szempontokat kövessék, azaz ne váljon a munka a „gép által meghatározottá”.

Ennek csak gondos elemzés alapján, a teljes feldolgozási folyamat rendszerszintű meghatározásával lehet eleget tenni.

Programjaink:


Természetesen minden modul képes önálló és integrált munkavégzésre egyaránt, így ugyanazon rendszerek alkalmazhatóak önálló telephelyek és integrált adatfeldolgozásra szervezett egységek esetében.
Programjaink egyaránt futnak egygépes vagy hálózatos környezetben, valamint képesek több cég könyvelésére.

 
Copyright © 2007, Partner-Print Szoftver Studio Kkt. Minden jog fenntartva.
Valid XHTML 1.0 Strict    Valid CSS!