Partner Print Szoftver Stúdió Kkt.

Partner-Print Szoftver Stúdió Kkt

1145. Budapest Szugló u 59.
Tel: 06 20 3988893
E-Mail: ppsoft@ppsoft.hu
 
      

Honlapkészítés és WEB programozás


Több éves ügyviteli programozói múlttal a hátunk mögött sajátitottuk el a WEB felület alá történő programozás sajátos fogásait. Nem jelent problémát számunkra az általunk már elkészitett és az újonnan fejlesztendő programok WEB kapcsolatának megteremtése. A felhasznált technológiáink: szabvány XHTML, szabvány CSS styluslapok, PHP, javascript, MySQL. Ezen eszközök segítségével WEB fejlesztés, WEB programozás, honlap szerkesztés, dinamikus honlapok készítése, programjainkhoz WEB interface fejlesztése egyaránt szerepel tevékenységeink között.

Az Ön által jelenleg is olvasott honlapot - a fenti technológiák alkalmazásával - saját magunk készitettük.

Az általunk készitett honlapoknál törekszünk arra, hogy a megfelelő tartalom és megjelenés a lehetőség szerint egyszerü és így gyors kóddal párosuljon. Az szabványos elemeket felhasználó, magyarázó megjegyzésekkel ellátott kód lehetővé teszi annak későbbi gyors, strukturált bővitését. Ez az egyszerü szabványos struktúra könnyen feldolgozhatóvá teszi honlapját a keresők számára, így elkerülve az esetleges információvesztést.

Válassza böngészőjében a "Forrás megtekintése" vagy az "Oldal forrása" menüpontot és győzödjön meg erről személyesen is!

 
Copyright © 2007, Partner-Print Szoftver Studio Kkt. Minden jog fenntartva.
Valid XHTML 1.0 Strict    Valid CSS!